Quantcast
ΑΑΔΕ: Έρχονται φοροέλεγχοι στα καρναβάλια - enikonomia.gr
share

ΑΑΔΕ: Έρχονται φοροέλεγχοι στα καρναβάλια

δημοσιεύτηκε:

Φοροελέγχους στα καρναβάλια της Πάτρας, της Ξάνθης, του Ρεθύμνου, της Κέρκυρας, της Νάουσας, της Καστοριάς, του Τύρναβο, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκη κλπ. αναμένεται να πραγματοποιήσει άμεσα η ΑΑΔΕ για την φοροδιαφυγή.

Την Κυριακή θα ανοίξει το Τριώδιο και σύμφωνα με το MEGA  οι ελεγκτές ενδέχεται να μασκαρευτούν, αφού μία από τις εστίες φοροδιαφυγής είναι τα γκρουπ των παρελάσεων, όπου έχει παρατηρηθεί να συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα και να έχουν δηλωθεί μόνο δέκα, ενώ όλοι έχουν πληρώσει για να πάρουν τη στολή.

Επίσης, έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ, μεγάλες πίστες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, τουριστικά γραφεία, πάρκινγκ, επιχειρήσεις με εποχικά είδη.

Τι λένε οι φοροτεχνικοί

Για το θέμα των καρναβαλιών μίλησε μεταξύ άλλων ο φοροτεχνικός, Μαρίνος Αμπελιώτης στο MEGA. «Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη φοροδιαφυγή σε αυτά» είπε και μίλησε για ένα γεγονός που είχε γίνει στη Πάτρα. Ενώ ήταν 1000 άτομα σε ένα γκρουπ σε καρναβάλι της Πάτρας  ήταν δηλωμένες μόνο 50 συμμετοχές συμπλήρωσε.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.