Quantcast
Trivago: Η Ελλάδα πόλος έλξης τουριστών και τον Σεπτέμβριο - enikonomia.gr
share

Trivago: Η Ελλάδα πόλος έλξης τουριστών και τον Σεπτέμβριο

δημοσιεύτηκε:

Τους ελληνικούς προορισμούς που προτιμούν οι Έλληνες και οι ξένοι τουρίστες για να απολαύσουν τις διακοπές τους τον Σεπτέμβριο, δημοσίευσε πρόσφατα η Τrivago.

Η έρευνα αυτή βασίστηκε στις αναζητήσεις έγιναν από τις  8 Ιουνίου έως 26 Αυγούστου 2015 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 έως  30 Σεπτεμβρίου 2015.

Πιο συγκεκριμένα, η πλήρης κατάταξη των 10 καλύτερων προορισμών που προτιμούν οι Έλληνες για το Σεπτέμβριο 2015 περιλαμβάνει: Την Χαλκιδική η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση και  ακολουθούν η Πάργα, τα Σύβοτα, το Ναύπλιο, Σαντορίνη, Χανιά, Θάσος, Λευκάδα, η Ζάκυνθος.

Η δεκάδα της κατάταξης αυτής  ολοκληρώνεται με ένα ακόμη νησί των Κυκλάδων, την Τήνο.

Αρκετοί όμως είναι και οι ξένοι τουρίστες που προτιμούν να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα τον τρέχοντα μήνα.

Η χώρα  φαίνεται να παραμένει και το Σεπτέμβριο πόλος έλξης για πολλούς ξένους τουρίστες (κυρίως για τους Ιταλούς, τους Γερμανούς και τους Άγγλους). 

Αλλά και Βούλγαροι, Ισπανοί και Γάλλοι τουρίστες σπεύδουν να επισκεφτούν την χώρα μας τον μήνα αυτό.

Η πλήρης λίστα με τους ελληνικούς προορισμούς που προτιμούν οι ξένοι τουρίστες για να  διανύσουν  τις διακοπές τους τον Σεπτέμβρη  είναι η παρακάτω: Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η  Σαντορίνη, ενώ  ακολουθούν Χανιά, Αθήνα, Μύκονος, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Θάσος, Ρόδος, Κως. Μάλιστα η λίστα ολοκληρώνεται με ένα αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό της Ηπείρου, την Πάργα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.