Tουριστικά πρακτορεία της Ευρώπης μειώνουν τις τιμές για Ελλάδα έως 50%

Μεγάλες εκπτώσεις μέχρι 50% επί της αρχικής τιμής στα πακέτα διακοπών για την Ελλάδα, προσφέρουν τα τουριστικά πρακτορεία της Ευρώπης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Σκωτσέζικης εφημερίδας «The Scotsman».

Ειδικότερα, ενώ οι Ευρωπαίοι εξετάζουν σήμερα τη νέα πρόταση που κατέθεσε η Ελλάδα με την ελπίδα χρηματοδοτικής συμφωνίας, την ίδια στιγμή, εκατοντάδες σκωτσέζοι τουρίστες, ετοιμάζονται να  επισκεφτούν την Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους . 

Tα τουριστικά πρακτορεία Thomas Cook και Jet2.com, ξεκινούν προγραμματισμένες πτήσεις από το αεροδρόμιο της Γλασκόβης, με προορισμό την Κέρκυρα.

 Παρόλο ωστόσο, που τα τουριστικά πρακτορεία της Ευρώπης δεν καταγράφουν, μέχρι στιγμής, πτώση στη ζήτηση διακοπών για την Ελλάδα, οι  ίδιοι τουρ  οπερέιτορ, προβαίνουν σε γενναίες εκπτώσεις  στα πακέτα διακοπών στη χώρα μας. Αυτό συμβαίνει, διότι  μπορεί  τα τουριστικά γραφεία να μην  καταγράφουν πτώση στη ζήτηση διακοπών για την  Ελλάδα,  αλλά  τα πρακτορεία,  για  να διατηρήσουν  την ίδια επισκεψιμότητα της  χώρας,  προβαίνουν σε γενναίες εκπτώσεις.

Exit mobile version