Quantcast
«Τουρισμός για Όλους»: Θα συνεχιστεί έως το 2025 το πρόγραμμα - enikonomia.gr
share

«Τουρισμός για Όλους»: Θα συνεχιστεί έως το 2025 το πρόγραμμα

δημοσιεύτηκε:

Έως το 2025 θα συνεχιστεί το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» όπως είπε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Τουρισμού γνωστοποίησε στην εφημερίδα “Το Βήμα” ότι “το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους” θα συνεχιστεί έως το 2025» και επεσήμανε πως «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με πάνω από  100 εκατ. ευρώ σε προγράμματα στήριξης έδωσε σε χιλιάδες οικογένειες τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές καθ’ όλου τη διάρκεια του έτους».

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Toυρισμός για Όλους” για το 2022, το σύνολο των δικαιούχων μπορεί να εξαργυρώσει την ψηφιακή κάρτα του προγράμματος έως την 30η Ιουνίου του 2023.

Τα ποσά του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”

Υπενθυμίζεται πως τα ποσά που δίνονταν στους δικαιούχους του προγράμματος για να κάνουν διακοπές ήταν τα εξής:

Επιδότηση 150 ευρώ λάμβανε κάθε δικαιούχος, ενώ τα ΑμεΑ, με αναπηρία από 67% και άνω λάμβαναν επιδότηση 200 ευρώ

Η πληρωμή ήταν ανέπαφη και η εξαργύρωση του ποσού της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Αξιοσημείωτο είναι δε πως  η ανάλωση του ποσού της επιδότησης  γίνονταν εφάπαξ ή σε δόσεις.

Σημειώνεται δε πως στο πρόγραμμα μπορούσαν να ενταχθούν οι πολίτες που πληρούσαν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Πάντως αίτηση μπορούσαν να υποβάλουν οι  πολίτες  που είχαν ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ  και οικογενειακό εισόδημα έως 28.000 ευρώ  ποσό που προσαυξανόταν για κάθε παιδί. Συγκεκριμένα:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.