Quantcast
Times: Aυτό είναι το ελληνικό νησί με τις καλύτερες παραλίες για τους Ιταλούς και ιδανικό για ζευγάρια - enikonomia.gr
share

Times: Aυτό είναι το ελληνικό νησί με τις καλύτερες παραλίες για τους Ιταλούς και ιδανικό για ζευγάρια

δημοσιεύτηκε:

Το ελληνικό νησί που έχει τις καλύτερες παραλίες για τους Ιταλούς πολίτες και που είναι ιδανικό για ζευγάρια αποκαλύπτει η ιστοσελίδα των  www.thetimes.com.

Όπως μεταδίδει οι  www.thetimes.com ανάμεσα στα εκατοντάδες ελληνικά νησιά ξεχωρίζουν 10 καλύτερες παραλίες με κριτήρια τη φυσική ομορφιά, την σπανιότητα και την ανταπόκριση του ταξιδιωτικού κοινού. Σύμφωνα με την καλοκαιρινή αυτή έρευνα, η Ίος αναδεικνύεται «πρωταθλήτρια» με την παραλία Μαγγανάρι που προσφέρεται για θαλάσσια σπορ, διασκέδαση ή απομόνωση και διανθίζεται με μια σειρά από μικρούς κολπίσκους οι οποίοι σχηματίζουν ένα μοναδικό φωτογενές τοπίο. Παράλληλα οι βρετανικοί Times  θεωρούν το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων ως ένα από τα δέκα ιδανικά μέρη της Ελλάδας για ζευγάρια στο νέο κατάλογο που δημοσίευσαν.

Τι λέει η ιστοσελίδα του www.greenme.it για την Ελλάδα

Ίος

Στις παραλίες που διαθέτει η Ελλάδα αναφέρεται και η ιστοσελίδα https://www.greenme.it/viaggi/grecia-spiagge-piu-belle/. «Η Ελλάδα είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο, που μαζί με την εξαιρετική ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, διαθέτει υπέροχες παραλίες και μια γαλάζια θάλασσα, “πλαισιωμένη” από την ελληνική αρχιτεκτονική με τα λευκά σπίτια και τα μπλε παράθυρα», αναφέρει στην αρχή του εγκωμιαστικού αφιερώματός του το Greenme.it, η εξειδικευμένη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Ιταλίας με εκατομμύρια φίλους της φυσιολατρίας και της αειφορίας.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.