Thomas Cook: Αύξηση 35% στις προκρατήσεις Ινδών τουριστών για την Ελλάδα

Αύξηση 35% καταγράφουν οι προκρατήσεις των Ινδών τουριστών για την Ελλάδα αυτό το διάστημα παρά τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Thomas Cook Ινδίας, Τζάτιντερ Πάουλ Σίνγκ.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι: «Τα τουριστικά γραφεία ενθαρρύνουν τους Ινδούς τουρίστες να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους στην Ελλάδα όπως τα έχουν προγραμματίσει, λέγοντας ότι η κατάσταση στη χώρα θα έχει πολύ μικρή επίδραση πάνω τους και ότι όλα λειτουργούν κανονικά».

Από την άλλη πλευρά το στέλεχος της Cox & Kings, Καράν Ανάντ είπε ότι: «Όσοι Ινδοί τουρίστες  κατευθύνονται προς την Ελλάδα τους προσεχείς μήνες θα ωφεληθούν από τη τουλάχιστον 20% μείωση τιμών των πακέτων διακοπών λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα».

Την δική του άποψη επί του θέματος εξέφρασε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας MakeMyTrip, Ράντζεετ Οάκ λέγοντας ότι: «Η Ελλάδα αυξάνει σε δημοτικότητα μεταξύ των Ινδών ταξιδιωτών και είναι στην πραγματικότητα μία από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους προορισμούς στην Ευρώπη για τους Ινδούς τουρίστες. Πάντως η Ελλάδα θεωρείται ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των  Ινδών νεόνυμφων τους μήνες Απρίλιο – Ιούνιο, αλλά και τον χειμώνα. Η ισοτιμία του ευρώ έχει κάνει όλες τις χώρες της ΕΕ πιο ελκυστικές για τους Ινδούς τουρίστες».

Επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του Τ.Ο. Kuoni Ινδίας,  Βισάλ Σουρί είπε ότι: «Η κρίση δεν έχει καμία επίδραση στην επιχείρησή μας και γι’ αυτό εξακολουθούν να θεωρούμε την Ευρώπη ως έναν προσιτό προορισμό για τους πελάτες μας. Η Ελλάδα παραμένει κορυφαίος τουριστικός προορισμός για τους Ινδούς, ακόμα και αν οι Ευρωπαίοι τουρίστες αλλάξουν τα σχέδιά τους».

Τέλος ο πρόεδρος της τουριστικής διαδικτυακής πύλης, «Yatra.com», Σάρατ Ντάλ τόνισε με έμφαση πως: «Η Ελλάδα αποτελεί προορισμό για τον έμπειρο Ινδό ταξιδιώτη και έτσι θεωρούμε ότι είναι απίθανο ότι θα υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον εξερχόμενο τουρισμό».

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

 

Exit mobile version