Quantcast
The Courier: «Απολαύστε την Ελλάδα εκτός σεζόν» - enikonomia.gr
share

The Courier: «Απολαύστε την Ελλάδα εκτός σεζόν»

δημοσιεύτηκε:

« Απολαύστε την Ελλάδα εκτός σεζόν» είναι ο τίτλος του άρθρου της σκωτσέζικης εφημερίδας «The Courier».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Οι τουρίστες μπορούν να επισκεφτούν τόσο τα ελληνικά νησιά όσο και τουριστικούς προορισμούς της  χώρας και εκτός τουριστικής περιόδου. Η Ελλάδα θεωρείται δημοφιλής τουριστικός προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο».

Όσον αφορά τα νησιά της Ελλάδας επισημαίνεται ότι: «Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας είναι η Κρήτη, η οποία διαθέτει 650 μίλια ακτογραμμής και μερικά εντυπωσιακά ιστορικά αξιοθέατα. Η Ρόδος διακρίνεται για την ηλιοφάνειά της, ενώ η Κως και η Ζάκυνθος είναι γνωστές για την έντονη νυχτερινή ζωή. Η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Σκιάθος διαθέτουν μια κοσμοπολίτικη λάμψη στον ελληνικό συνδυασμό (ήλιο, θάλασσα και αμμουδιά), ενώ στη Θάσο και στη Σάμο οι τουρίστες  μπορούν να απολαύσουν πιο ήρεμες διακοπές, καθώς θα αντικρύσουν απομονωμένες παραλίες. Η Μύκονος έχει καθιερωθεί ως αγαπημένος προορισμός για τους ταξιδιώτες, ο οποίος συνδυάζει την έντονη νυχτερινή ζωή με τη φυσική ομορφιά και τους ιστορικούς θησαυρούς που διαθέτει.Το νησί μπορεί κανείς να το επισκεφτεί και εκτός σεζόν καθώς κυριαρχούν πιο ήρεμοι ρυθμοί ζωής».

«Τους τουριστικούς προορισμούς που πρέπει να επισκεφτεί κανείς οπωσδήποτε είναι οι ακόλουθοι: Όρος Άθως (Β. Ελλάδα), Λίνδος (Ρόδος), Φαράγγι Σαμαριάς (Κρήτη),Παραλία Μύρτος (Κεφαλονιά), Μύκονος, Παρθενώνας- Ακρόπολη (Αθήνα), Ρέθυμνο- Παλαιά Πόλη (Κρήτη) Μεταφορά στα νησιά δια θαλάσσης» προστίθεται στο δημοσίευμα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.