Συνολικά 116 προσλήψεις στο υπουργείο Τουρισμού: Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από αύριο

υπουργείο Τουρισμού

Από αύριο, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 έως τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στην προκήρυξη του υπουργείου Τουρισμού που αφορά στην κάλυψη 116 θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ / πρώην δημόσια ΙΕΚ). Επίσης επισημαίνεται πως οι ειδικότητες που ζητούνται για την εν λόγω προκήρυξη είναι οι εξής:

 

 

 

Σημειώνεται δε πως οι  παραπάνω προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 κατ’ ανώτατο όριο μηνών . Τα προσόντα υποψήφιων εκπαιδευτικών Σ.Α.Ε.Κ.

Τα προσόντα

Τα τυπικά προσόντα για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού των Σ.Α.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Τουρισμού ανά κατηγορία και ειδικότητα έχουν ως εξής:

1. Εκπαιδευτικοί Οικονομικών (ΠΕ)

Πτυχίο:

2. Εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ)

Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και ένα (1) έτος τουλάχιστον διδακτική εμπειρία.

3. Εκπαιδευτικοί Γαλλικής Γλώσσας (ΠΕ)

Πτυχίο Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίων της ημεδαπής, ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και ένα (1) έτος τουλάχιστον διδακτική εμπειρία.

4. Εκπαιδευτικοί Γερμανικής Γλώσσας (ΠΕ)

Πτυχίο Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και ένα (1) έτος τουλάχιστον διδακτική εμπειρία.

5. Εκπαιδευτικοί Οινολογίας (ΠΕ)

Πτυχίο Σχολής Επιστημών Τροφίμων – Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, πτυχίο Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και ένα (1) έτος τουλάχιστον διδακτική εμπειρία.

6. Εκπαιδευτικοί Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ)

Πτυχίο Διατροφής και Διαιτολογίας ή Τεχνολογίας Τροφίμων ή Διατροφής ή Διατροφής και Διαιτολογίας της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και ένα (1) έτος τουλάχιστον διδακτική εμπειρία.

7. Εκπαιδευτικοί Διαιτητικής (ΤΕ)

Πτυχίο ή δίπλωμα Διατροφής ή Διατροφής και Διαιτολογίας ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής και ένα (1) έτος τουλάχιστον διδακτική εμπειρία.

8. Εκπαιδευτικοί Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕ)

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων, τμήμα Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ ή Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος τουλάχιστον πρέπει να είναι διδακτική εμπειρία.

9. Εκπαιδευτικοί Τουριστικών Επιχειρήσεων με έμφαση στα Επισιτιστικά (ΤΕ)

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων, τμήμα Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ ή Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος τουλάχιστον πρέπει να είναι διδακτική εμπειρία.

10. Εκπαιδευτικοί Τουριστικών Επιχειρήσεων με έμφαση στα Ξενοδοχειακά (ΤΕ)

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων, τμήμα Στελεχών Τουριστικών Επι χειρήσεων ή Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ ή Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος τουλάχιστον πρέπει να είναι διδακτική εμπειρία.

11. Εκπαιδευτικοί Τουριστικών Επιχειρήσεων με έμφαση στα Τουριστικά Γραφεία (ΤΕ)

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων, τμήμα Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ ή Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος τουλάχιστον πρέπει να είναι διδακτική εμπειρία.

12. Εκπαιδευτικοί Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ)

Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε. Α΄ ή Β΄ κύκλου στην ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης ή Σ.Α.Ε.Κ. στην ειδικότητα Μαγειρικής τέχνης της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Μαγειρικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Μαγειρικής ή πτυχίο Μαγειρικής βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύκλου σπουδών, οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ’ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική εμπειρία.

13. Εκπαιδευτικοί Ζαχαροπλαστικής Τέχνης (ΔΕ)

Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε Α΄ ή Β΄ κύκλου στην ειδικότητα Ζαχαροπλαστικής ή Σ.Α.Ε.Κ. στην ειδικότητα Ζαχαροπλαστικής της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο Ζαχαροπλαστικής βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύκλου σπουδών, οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ’ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1)
έτος να είναι διδακτική εμπειρία.

14. Εκπαιδευτικοί Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με έμφαση στη Ζαχαροπλαστική (ΔΕ)

Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε Α΄ ή Β΄ κύκλου στην ειδικότητα Ζαχαροπλαστικής ή Σ.Α.Ε.Κ. στην ειδικότητα Ζαχαροπλαστικής της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο Ζαχαροπλαστικής βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύκλου σπουδών, οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ’ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική εμπειρία.

15. Εκπαιδευτικοί Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με έμφαση στην Αρτοποιία (ΔΕ)
Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε Α΄ ή Β΄ κύκλου στην ειδικότητα Ζαχαροπλαστικής ή Σ.Α.Ε.Κ. στην ειδικότητα Ζαχαροπλαστικής της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο Ζαχαροπλαστικής βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύκλου σπουδών, οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ’ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική εμπειρία.

16. Εκπαιδευτικοί Ξενοδοχειακών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΔΕ)

Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε. Α΄ ή Β΄ κύκλου στην ειδικότητα Ξενοδοχειακής Τέχνης ή Επισιτιστικής Τέχνης ή Σ.Α.Ε.Κ. στην ειδικότητα Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής τέχνης της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ξενοδοχειακής Τέχνης ή Επισιτιστικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής ή πτυχίο Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής Τέχνης βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύκλου σπουδών, οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ’ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική εμπειρία.

17. Εκπαιδευτικοί Ξενοδοχειακών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων με έμφαση στην Υποδοχή (ΔΕ)

Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε. Α΄ ή Β΄ κύκλου στην ειδικότητα Ξενοδοχειακής Τέχνης ή Επισιτιστικής Τέχνης ή Σ.Α.Ε.Κ. στην ειδικότητα Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής τέχνης της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ξενοδοχειακής Τέχνης ή Επισιτιστικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής ή πτυχίο Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής Τέχνης βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύκλου σπουδών, οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ’ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική εμπειρία.

18. Εκπαιδευτικοί Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων με έμφαση στα Επισιτιστικά (ΔΕ)

Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε. Α΄ ή Β΄ κύκλου στην ειδικότητα Ξενοδοχειακής Τέχνης ή Επισιτιστικής Τέχνης ή Σ.Α.Ε.Κ. στην ειδικότητα Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής τέχνης της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ξενοδοχειακής Τέχνης ή Επισιτιστικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής ή πτυχίο Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής Τέχνης βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύκλου σπουδών, οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ’ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία, από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική εμπειρία.

Διαβάστε εδώ   την προκήρυξη για τις ΣΑΕΚ

Exit mobile version