Quantcast
Ρουμανία: Διεθνές συνέδριο για ποιοτικό management τουριστικών προορισμών - enikonomia.gr
share

Ρουμανία: Διεθνές συνέδριο για ποιοτικό management τουριστικών προορισμών

δημοσιεύτηκε:

Διεθνές συνέδριο για το ποιοτικό management τουριστικών προορισμών θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως 24 Ιουνίου 2016 στο Βουκουρέστι, το οποίο διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Εμπορίου και Τουρισμού της Ρουμανίας.

Ειδικότερα, το θέμα του συνεδρίου είναι «Ολοκληρωμένη Διαχείριση ποιοτικού Management στους Τουριστικούς Προορισμούς: Ένα κλειδί για την ανταγωνιστικότητα». Πιο αναλυτικά τα θέματα που θα τεθούν είναι τα παρακάτω:

Ένα εννοιολογικό πλαίσιο για τη διαχείριση της ποιότητας σε τουριστικούς προορισμούς,

 η διαφορά μεταξύ «ποιότητα προορισμό» και το «προϊόν/ «ποιότητα των υπηρεσιών».

Επιτυχημένοι τρόποι διαχείρισης της ποιότητας management σε προορισμούς όπως:

Spa /ευεξίας,προορισμούς (π.χ βιομηχανικής κληρονομιάς, πολιτιστικής κληρονομιάς), η τουριστική προβολή ορεινών προορισμώνκ.λπ.

Ενώ οι στόχοι του συνεδρίου είναι να επιτευχθούν τα παρακάτω: Η ολοκληρωμένη διαχείριση ποιοτικού  Management ως προς την προβολή των τουριστικών προορισμών, να εξερευνηθεί μια επιστημονική πλατφόρμα για την τουριστική προβολή προορισμών  μέσω σχετικών συστημάτων κλπ.

Πάντως στο συνέδριο αυτό έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος: Μέλη του UNWTO, τοπικές αρχές, δήμοι και οι διεθνείς  ή περιφερειακές ενώσεις / δίκτυα, τουριστικοί οργανισμοί, εκπρόσωποι του εμπορίου τομέα- τουρισμού, Ακαδημαϊκά ιδρύματα, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες που σχετίζονται με τη διαχείριση ή / και την ποιότητα  τουριστικού προορισμού

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.