Ρεκόρ διεθνών επισκεπτών στο «Athens Bar Show 2016»

Περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες από διάφορες χώρες προσήλθαν στο «Athens Bar Show 2016» που πραγματοποιήθηκε
πρόσφατα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.


Στο «Athens Bar Show 2016» το παρών έδωσαν Έλληνες και διεθνείς ειδήμονες, γκουρού των
κοκτέιλς, κορυφαίοι bartenders από τα πιο φημισμένα bar του πλανήτη, (πρωτοπόροι
στο χώρο του ποτού) οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τις πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον κλάδο με τους επισκέπτες της εκδήλωσης.


Στο «Athens Bar Show» ιδιαίτερα μεγάλη ήταν και η προσέλευση
δημοσιογράφων που προέρχονταν από
έντυπα που είναι εξειδικευμένα στο ποτό και στην γαστρονομία αλλά και από lifestyle περιοδικά. Οι δημοσιογράφοι
έδωσαν το παρών στο «Athens Bar Show»
για να προβληθεί η εκδήλωση στα ΜΜΕ.


Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν
για όλα τα καινούργια προϊόντα και τις νέες τάσεις σχετικά με το ποτό, την γαστρονομία αλλά συγχρόνως και να γευτούν κάποια από τα ποτά των
εταιρειών της εκδήλωσης.


Πάντως το «Athens Bar Show» εάν συγκριθεί με τα αντίστοιχα μεγάλα Bar Show του εξωτερικού (όπως αυτό του
Βερολίνου) διαπιστώθηκε ότι στο Αthens
Bar Show 2016 έδωσαν το παρών όλοι οι εκπρόσωποι μεγάλων εταιριών του χώρου (εγχώριων και διεθνών) οι οποίοι προέβαλαν τα νέα
τους προϊόντα με πρωτότυπους και πολλές
φορές διαδραστικούς τρόπους αλλά και άκρως ενδιαφέρουσες γευσιγνωσίες.


Αξιοσημείωτο είναι ότι περισσότεροι από 70 ομιλητές από
διάφορες χώρες συμμετείχαν στο Athens
Bar Show 2016. Ανάμεσα στους ομιλητές
συμπεριλήφθηκαν και


1. Στέβ Όλσον: Πρόκειται για έναν από τους
σημαντικότερους Ακαδημαϊκούς στον χώρο των αποσταγμάτων και του κρασιού σε
παγκόσμιο επίπεδο, ο οποίος αναφέρθηκε στο
πιο “υποτιμημένο ποτό του πλανήτη”.


2. Ντουσάν Ζαρίκ: Ο “ παγκόσμιος εγκέφαλος” των κοκτέιλ (cocktail mastermind), γνωστός για τα bars Employees Only και Macao Trading
Co στη Νέα Υόρκη εξήγησε πολλά σχετικά με την επιχειρηματικότητα και το
management στον χώρο του bar.


3. Άλεξ Κρατένα: Ασχολήθηκε στην εκδήλωση
με το πώς πρέπει να προσφέρει κανείς κάτι ιδιαίτερο στον πελάτη και αναφέρθηκε
γύρω από το μέλλον του κλάδου.


4. Νάρεν Γιούνγκ: Επεσήμανε
το πόσο σημαντικό είναι να έχει ο επιχειρηματίας ένα εντυπωσιακό concept στο bar κλπ..






Exit mobile version