Quantcast
Προγράμματα διττής εκπαίδευσης και στον τομέα τουρισμού - enikonomia.gr
share

Προγράμματα διττής εκπαίδευσης και στον τομέα τουρισμού

δημοσιεύτηκε:

Τα προγράμματα διττής εκπαίδευσης  μπορούν να υπάρξουν και στον τομέα τουρισμού, δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σγουρίδης στην ενημερωτική εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί πρόσφατα στο  ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός». Η εκδήλωση αυτή τελέστηκε υπό την αιγίδα  Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού  Επιμελητηρίου ,όπου συμμετείχε μεγάλος αριθμός υποψήφιων εκπαιδευόμενων, που θέλησαν να ενημερωθούν για το θεσμό.

Ειδικότερα, τα προγράμματα  αυτά, μπορούν να αποτελέσουν ένα ουσιαστικό εργαλείο καταπολέμησης της νεανικής ανεργίας, ένα μέσο επιτυχημένης ένταξης νέων ανθρώπων στην αγορά εργασίας, συνδυάζοντας τη γνώση με την επαγγελματική εμπειρία.

Τέλος, ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, δρ. Αθανάσιος Κελέμης, ανέφερε ότι: «στόχος του προγράμματος είναι, ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και η ενίσχυση του περιεχομένου της, μέσα από απτά αποτελέσματα και εμπειρίες, που αποκτώνται από εμπλεκόμενους φορείς, γονείς, μαθητές, επιχειρήσεις και καθηγητές».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.