Quantcast
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προώθηση των τοπικών προϊόντων στην αμερικανική αγορά - enikonomia.gr
share

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προώθηση των τοπικών προϊόντων στην αμερικανική αγορά

δημοσιεύτηκε:

Συμφωνία για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην αμερικανική αγορά, επτεύχθη μετά τη συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης  Γιώργος Χατζημάρκος με τον Εμπορικό Ακόλουθο, Απόστολος Ντιγκμπασσάνης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μάλιστα ο κ. Χατζημάρκος αναφερόμενος στον τουρισμό είπε ότι: «Ο ίδιος επιδιώκει το άνοιγμα της αμερικανικής αγοράς για τα νησιά του Αιγαίου, σε μια περίοδο που δείχνει κατ’ αρχήν θετικά σημάδια για την Ελλάδα, μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας, παράλληλα με την επιστροφή στην χώρα μας των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών που είχαν αποχωρήσει πριν από μια πενταετία».

«Ο κ. Χατζημάρκος, μέσα από τις επαφές του αξιοποιεί το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται για την Ελλάδα, ανοίγοντας διαύλους μεταξύ των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και της αμερικανικής τουριστικής αγοράς.  Ενώ στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την προξενική αρχή της Νέας Υόρκη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.