Quantcast
Οργανωμένες παραλίες Αττικής: Πόσα χρήματα θα πληρώσετε τις καθημερινές - Ακριβότερη η είσοδος τα Σαββατοκύριακα - enikonomia.gr
share

Οργανωμένες παραλίες Αττικής: Πόσα χρήματα θα πληρώσετε τις καθημερινές – Ακριβότερη η είσοδος τα Σαββατοκύριακα

δημοσιεύτηκε:

Ακριβή υπόθεση αποδεικνύεται ένα μπάνιο σε οργανωμένη παραλία της Αττικής  κυρίως τα Σαββατοκύριακα.

Το Mega παραθέτει το κόστος που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες εάν θέλουν να επισκεφθούν κάποια από αυτές τις παραλίες. Αναλυτικά:

Στον Άλιμο

  • Τις καθημερινές ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή)  η είσοδος για ένα άτομο είναι στα 8 ευρώ και το σετ ξαπλώστρας κοστίζει 17 ευρώ.
  • Τα Σαββατοκύριακα η τιμή της εισόδου για ένα άτομο ανέρχεται στα 10 ευρώ και η τιμή της ξαπλώστρας  είναι στα 22 ευρώ.

Στη Βούλα

  • Τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή)  η είσοδος για ένα άτομο είναι στα 7  ευρώ και η τιμή για το σετ ξαπλώστρας κυμαίνεται μεταξύ 20 ευρώ και 40 ευρώ.
  • Τα Σαββατοκύριακα η τιμή εισόδου ανεβαίνει στα 8,5 ευρώ ενώ η τιμή του σετ κυμαίνεται μεταξύ 30 ευρώ  και 50 ευρώ.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι πολίτες καλύτερα είναι απολαύσουν τη βουτιά τους κάποια καθημερινή παρά Σαββατοκύριακο καθώς   υπάρχουν οργανωμένες παραλίες που δεν χρεώνουν τις  ξαπλώστρες αλλά ζητούν μόνο ελάχιστη κατανάλωση για ένα καφέ ή νερό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Στο Παλαιό Φάληρο

Σε οργωμένη παραλία με beach bar  αυτής της περιοχής το κόστος ανά ξαπλώστρα τις καθημερινές ημέρες ( Δευτέρα – Παρασκευή) είναι σύμφωνα με την ΕΡΤ  στα 15 ευρώ.

Ωστόσο τα Σαββατοκύριακα το ποσό αυτό ανεβαίνει στα 20 ευρώ εάν επιλέξει κανείς τη πρώτη σειρά ενώ οι  υπόλοιπες σειρές κοστίζουν 15 ευρώ. Διευκρινίζεται πως στην παραλία αυτή η είσοδος αυτή είναι ελεύθερη και ότι πληρώνει κανείς μόνο  την ξαπλώστρα και ότι πάρει από το beach bar.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.