Quantcast
London Evening Standard: Τα πάρτι πλέον γίνονται στη Μύκονο και όχι στην Ίμπιζα - enikonomia.gr
share

London Evening Standard: Τα πάρτι πλέον γίνονται στη Μύκονο και όχι στην Ίμπιζα

δημοσιεύτηκε:

Ο νέος παγκόσμιος  προορισμός για τα πάρτι του διεθνούς τζετ σετ φέτος είναι η Μύκονος  και όχι η Ίμπιζα, διότι θεωρείται ξεπερασμένη, αναφέρει το  δημοσίευμα της  βρετανικής εφημερίδας «London Evening Standard».

Ειδικότερα, ο τίτλος του δημοσιεύματος αναφέρει : «Αναπαύσου εν ειρήνη, Ίμπιζα: Το πάρτι μεταφέρεται στη Μύκονο». Δηλαδή, οι περισσότερες διασημότητες, επιλέγουν  φέτος να απολαύσουν τις  διακοπές τους στην Μύκονο, όπου επικρατεί μεγάλος συνωστισμός  στις ξαπλώστρες  της παραλίας  Ψαρού, κυρίως έξω από το εστιατόριο της περιοχής, Nammos.

Κάποιες  διασημότητες  που μπορεί να συναντήσει κανείς, είναι ο  Τζόσε  Μουρίνιο , το  σούπερμοντελ  Αλεσσάνδρα  Αμπρόσιο, η Λιντσεϊ Λόχαν,  η  Λίζ  Χάρλει , ο  σχεδιαστής μόδας Valentino , η  Ναόμι Κάμπελ, η Κιμ Καρντάσιαν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μύκονος  θεωρείται πλέον ο πιο χοτ προορισμός για τους περισσότερους ταξιδιώτες.  Μάλιστα, λάτρης της Μυκόνου δηλώνει ότι: «οι περισσότεροι  celebrities του Λονδίνου και του Λος Άντζελες, προτιμούν να επισκέπτονται το νησί των ανέμων τον Αύγουστο, αλλά και να συμμετέχουν στα μεγάλα πάρτι, όπου παίζουν διάσημοι μουσικοί».  Και συνεχίζει λέγοντας ότι: « δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μύκονος είναι η νέα  Ίμπιζα».

Αντίθετα η Ίμπιζα πλέον, προσελκύει διαφορετικό κόσμο σε σχέση με το παρελθόν, ο οποίος μπορεί να σχετίζεται με προσωπικότητες διασήμων, όμως δεν αρέσκεται στην διασκέδαση στα κλαμπ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι παράγοντες που έχουν συμβάλλει σε αυτήν την κατάσταση  τα τελευταία χρόνια είναι ότι το ωράριο  λειτουργίας  των κλάμπ έχει περιοριστεί, η χρήση ναρκωτικών έχει μειωθεί και οι επισκέπτες του νησιού έχουν στραφεί πια στην κατανάλωση βιολογικών προϊόντων,  σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδα.  Επιπλέον οι  Βρετανοί που αγόρασαν εξοχικές κατοικίες στο νησί, μένουν ελάχιστους μήνες εκεί και έχουν εγκαταλείψει πλέον τους ξέφρενους ρυθμούς της ατέλειωτης νυχτερινής διασκέδασης, που προσέφερε  κάποτε το νησί.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.