JT TOURISTIK: «Απολαύστε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Αθήνα»

Τουριστικά πακέτα για την Αθήνα προτείνει η διοίκηση του τουριστικού πρακτορείου της Γερμανίας, JT TOURISTIK στους ταξιδιώτες της.

Ειδικότερα τα στελέχη της JT TOURISTIK προτείνουν στους ταξιδιώτες να επιλέξουν τα τουριστικά πακέτα (28/10/2015- 26/1/2016) για την Αθήνα, τα οποία περιλαμβάνουν ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων  για τρεις ημέρες διαμονής με τιμές διάθεσης από 238 ευρώ έως 348 ευρώ.

Μάλιστα το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απολαύστε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Αθήνα. Η  πρωτεύουσα της Ελλάδας, η  Αθήνα εντάσσεται στην παγκόσμια λίστα με τις πιο σημαντικές πόλεις καθώς διαθέτει πολλά μουσεία και αξίζει κανείς να γνωρίσει από κοντά τον πολιτισμός της. Η Ακρόπολη βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας και θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Ακόμη η Αθήνα διαθέτει αρχαιολογικούς χώρους όπως ο  Παρθενώνας, το Ερέχθειο και τα Προπύλαια, το  Ναό του Ηφαίστου, αλλά μπορεί  κανείς να επισκεφτεί και το παλαιό γραφικό κέντρο της πόλης, την Πλάκα», ανφέρει το γερμανικό τουριστικό πρακτορείο.

Exit mobile version