Hollywood: Για πρώτη φορά θα προβληθεί η σύγχρονη ελληνική γαστρονομία

Για πρώτη φορά θα προβληθεί η σύγχρονη ελληνική γαστρονομία στην «καρδιά» του Hollywood στο πλαίσιο του «10ου Los Angeles Greek Film Festival» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως 5 Ιουνίου 2016, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, το «Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθήνας των Ημερών του κλάδου» παρουσιάζεται στην «καρδιά» του Χόλυγουντ, της Μέκκας του Παγκόσμιου Κινηματογράφου, για μια εβδομάδα premium αντιπροσωπευτικών εκδηλώσεων ανάδειξης και προβολής της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας,των μοναδικών  εγχώριων προϊόντων αλλά και επιλεγμένων κινηματογραφικών έργων με επίκεντρο την γεύση.

 Ενώ οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να συμμετέχουν σε μια τέτοια  σημαντική πρωτοβουλία για την διεθνοποίηση της ελληνικής γαστρονομίας.

Πάντως το φεστιβάλ αυτό έχει ως στόχο την ανάδειξη του εορτασμού και την πρόσκληση σημαντικών προσωπικοτήτων της αμερικανικής κοινότητας του κινηματογράφου και της ελληνοαμερικανικής ομογένειας, ενώ αναμένεται να γίνει εκτενέστατη αναφορά του φεστιβάλ από τον Διεθνή Τύπο.

 

Exit mobile version