Quantcast
Η προώθηση της προαθωνικής χερσονήσου στην Ολλανδική αγορά - enikonomia.gr
share

Η προώθηση της προαθωνικής χερσονήσου στην Ολλανδική αγορά

δημοσιεύτηκε:

Περισσότεροι από 1.000 Ολλανδοί επισκέφτηκαν το περίπτερο της προαθωνικής χερσονήσου  της διεθνούς τουριστικής έκθεσης «Vakantiebeurs της Ουτρέχτης 2016» προκειμένου να ενημερωθούν περαιτέρω για  τον εν λόγω τουριστικό προορισμό, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι Ολλανδοί επισκέπτες έλαβαν έντυπο και ηλεκτρονικό  πληροφοριακό υλικό για τον προορισμό αναφορικά με τις τοπικές καλοκαιρινές και θαλασσινές περιηγήσεις, τις μοναδικές πολιτιστικές διαδρομές, τις περιπατητικές αποδράσεις, τις δυνατότητες του οδικού τουρισμού.

Μάλιστα πολλοί ήταν οι Ολλανδοί που διευθέτησαν «επί τόπου» τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κάνοντας χρήση του προηγμένου on-line συστήματος κρατήσεων του Οργανισμού, το οποίο εύκολα οδηγεί κάθε ενδιαφερόμενο σε αποστολή αιτήματος κράτησης προς τα δεκάδες καταλύματα – μέλη του φορέα. Παράλληλα στελέχη και συνεργάτες του Οργανισμού πραγματοποίησαν 9 προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις με εκπροσώπους ολλανδικών τουριστικών γραφείων – εκθετών, ενώ δεκάδες ήταν οι επισκέψεις τουριστικών πρακτόρων στο περίπτερο της περιοχής.

Η προώθηση της προαθωνικής χερσονήσου στην ολλανδική αγορά θα συνεχισθεί την Άνοιξη, αφού εκπρόσωποι ολλανδικών τουριστικών γραφείων αναμένονται στην ανατολική Χαλκιδική, προκειμένου να ακολουθήσουν την κλασσική τουριστική διαδρομή από την μακεδονίτικη Αρναία μέχρι τις πράσινες Αριστοτελικές Κοινότητες και τη γαλάζια προ του Άθω περιοχή.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.