Η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου συμμετέχει στην έκθεση «Ιnternational Luxury Travel Market»

Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου συμμετέχει από τις 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου στην διεθνή τουριστική έκθεση «Ιnternational Luxury Travel Market 2015» που πραγματοποιείται στις Κάννες, σύμφωνα με τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου λαμβάνει μέρος στην εν λόγω έκθεση, προκειμένου να αναδειχθεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν τα πολυτελή ξενοδοχεία της Περιφέρειας.

Πιο συγκεκριμένα, στην «ILMT» αναμένεται να παραβρεθούν τουλάχιστον 1.300 αγοραστές, ενώ  η  έκθεση δέχεται ως εκθέτες αποκλειστικά ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων.

Ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου, τόνισε με έμφαση πως «τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες, υπάρχουν πολυτελή ξενοδοχεία τα οποία ενισχύουν το τουριστικό προφίλ του κάθε τόπου».

«Η International Luxury Travel Market αποτελεί το κατάλληλο μέρος δικτύωσης για την ανάδειξη του τουριστικού προφίλ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να λείπουμε από ένα τέτοιο γεγονός, εάν θέλουμε να φέρουμε στην περιοχή μας την ελίτ από κάθε τουριστική αγορά. Δίνουμε την ευκαιρία στις τουριστικές επιχειρήσεις να παρουσιάσουν το προϊόν τους και μέσα από αυτό ν` αναδείξουμε την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στα νησιά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version