Η Κρήτη συμμετέχει στην περιβαλλοντική δράση «Let’s Do It Greece 2016»

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στην περιβαλλοντική δράση «Let’s Do It Greece 2016» δήλωσε ο περιφερειάρχης του νησιού, Σταύρος Αρναουτάκης.

 Η κοινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στις 17 Απριλίου 2016 και ήδη προετοιμάζονται δράσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού σε διάφορα σημεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης με στόχο την μετάδοση του υγιούς εθελοντισμού, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συνεργασία μεταξύ Συλλόγων και φορέων για περαιτέρω ανάλογες ενέργειες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζεται.

Ειδικότερα ο κ. Αρναουτάκης επισήμανε ότι «η Περιφέρεια Κρήτης δίνει και φέτος το σύνθημα του εθελοντισμού, της συνεργασίας, του “Let’s Do It”, της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, ιδίως για τα παιδιά μας».

«Έτσι, η Περιφέρειας Κρήτης, για μία ακόμη χρονιά, συμμετέχει στην Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία, που φέτος αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε όλη τη χώρα, και παράλληλα απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους εθελοντικούς φορείς, σε συλλόγους, δήμους, σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να στηρίξουν για άλλη μια χρονιά αυτή τη μεγάλη και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντική προσπάθεια, ώστε η Περιφέρεια Κρήτης να στείλει δυνατά και πάλι το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας», σημείωσε χαρακτηριστικά  ο κ. Αρναουτάκης.

Exit mobile version