Η Έλενα Κουντουρά στο Κάιρο

Για το Κάιρο αναχωρεί αύριο, το Σάββατο η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να υπογράψει με τον Αιγύπτιο Ομόλογό της, Χισάμ  Ζααζού το Μνημόνιο Kατανόησης για τη συνεργασία των δύο χωρών στον τουρισμό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Υπουργός θα εγκαινιάσει κατ’ αυτόν τον τρόπο μία νέα περίοδο στις τουριστικές σχέσεις των δύο χωρών. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας Ελλάδας- Αιγύπτου και της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, όπως επιβεβαιώθηκε σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αίγυπτο και του Προέδρου της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φαττά Ελ- Σίσι στην Αθήνα».

«Επιπλέον η κ. Κουντουρά θα έρθει σε επαφή και με τον Υπουργό Πολιτικής Αεροπορίας,  Μοχάμεντ  Χασσάν Καμάλ, με τον πρόεδρο του Αιγυπτιακού Οργανισμού Τουρισμού, Σάμι Μαμούντ και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων, Ελχάμι Ελ Ζαγιάτ αλλά και με εκπροσώπους και μέλη  της Ελληνικής Κοινότητας και με εκπροσώπους του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Exit mobile version