Η Ε. Κουντουρά σε διεθνές συνέδριο Τουρισμού τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά θα δώσει το παρών στο διεθνές συνέδριο Τουρισμού με θέμα «Βόρεια Ελλάδα: 365 Ημέρες Τουρισμός» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το συνέδριο συνδιοργανώνουν τα παρακάτω Επιμελητήρια: το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, τα θέματα που θα τεθούν στο συνέδριο είναι: Ο τουρισμός αλλιώς: εμπλουτίζοντας το προϊόν –παρατείνοντας την περίοδο, η τεχνολογία και οι υποδομές στην υπηρεσία του τουρισμού και η  επίδραση της διεθνούς αγοράς στον ελληνικό τουρισμό.

Ο στόχος του συνεδρίου είναι: η μεταφορά τεχνογνωσίας, η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και η αποτύπωση των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού με απώτερο σκοπό την αμεσότερη ανταπόκριση τοπικών επαγγελματιών του κλάδου στις ανάγκες του σύγχρονου τουρίστα.

 

Exit mobile version