Quantcast
Die Zeit: Τα δελεαστικά καρτ ποστάλ των τουριστών από διακοπές στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Die Zeit: Τα δελεαστικά καρτ ποστάλ των τουριστών από διακοπές στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Τα καρτ ποστάλ των τουριστών που επισκέφτηκαν φέτος την Ελλάδα, δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα «Die Zeit», από αυτά  που της απέστειλαν οι αναγνώστες της.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι «Μέχρι σήμερα έχουν στείλει αναγνώστες της εφημερίδας πολλά καρτ ποστάλ από Ελλάδα  (#PostcardFromGreece).  Μάλιστα, εδώ έχουν τοποθετηθεί τα κάρτ ποστάλ των αναγνωστών με τις πιο όμορφες εντυπώσεις».

Πιο συγκεκριμένα,  η πλήρης λίστα που περιλαμβάνει καρτ ποστάλ των αναγνωστών της  εφημερίδας είναι η παρακάτω: 

 ΕΙΚ.1:   Η εν λόγω φωτογραφία στάλθηκε στην εφημερίδα στις  26 Ιουλίου  2015 στις  11:40 π.μ  από © lilia3kala / photocase.de

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: «Εάν οι λεζάντες θα μπορούσαν  να μεταφραστούν σε λέξεις θα  συνέβαινε κάτι πολύ όμορφο εδώ. Παρά τις πολιτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, αξίζει να την επισκεφτεί κανείς και αυτό το καλοκαίρι. Σκοπεύετε να την επισκεφτείτε; Ή ήσασταν ήδη εκεί»;

ΕΙΚ.2:   

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: «Πρώτον: Εμείς γνωρίζαμε φυσικά ότι η Ελλάδα είναι όμορφη, αλλά ότι  φαίνεται τόσο δελεαστική από τα σχόλια των αναγνώστες μας, το γεγονός αυτό μας εξέπληξε. Το καλύτερο θα ήταν  να πακετάρουμε τις βαλίτσες μας και να κατευθυνθούμε εμείς οι ίδιοι εκεί. Η  κρίση προέρχεται από την ελληνική κρίση και σημαίνει απόφαση.  Εγώ αποφασίζω για την ομορφιά της Ελλάδας ( #PostcardFromGreece #greece . ” – Bertbrechtdelux)»

ΕΙΚ.3:   Η εν λόγω φωτογραφία στάλθηκε στην εφημερίδα στις  23  Ιουλίου  2015   από Münchnerin … ‏@MuenchnerinN  

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: «Χαιρετίσματα από τη Θάσο!»

ΕΙΚ.4

“#landing #landeanflug #windowseat #windowseatview #Rhodes #Rhodos #Rodi #Rodos #Ροδος #Родос #ROdas #griechenland #greece #grecia #griekeland #griekenland #grekland #yunanistan #grece” – barb_ki

 ΕΙΚ.5

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: «Αγαπητή ταξιδιωτική ομάδα «Die Zeit», σας στέλνω χαιρετίσματα από την αρχή του καλοκαιριού (21 Ιουνίου 2015) και την ανατολή του ηλίου στην Πάρο. Εμείς ήμασταν μια ομάδα που αποτελούνταν από 65 συμμετέχοντες από διάφορες χώρες. Εγώ επισκέπτομαι την  Ελλάδα περισσότερες φορές από το Σεπτέμβριο του 2013.

Ακόμη, μαθαίνω για 3 χρόνια την Ελληνική γλώσσα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Έλληνες. Εγώ θα επισκεφτώ την Ελλάδα για σχεδόν ένα μήνα τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο του 2015 για διακοπές, και γι’ αυτό χαίρομαι ιδιαιτέρως σήμερα. Καλημέρα, Σοφία από το Βερολίνο (“#postcardfromgreece).

ΕΙΚ.6:  Η εν λόγω φωτογραφία στάλθηκε από  Christian BangelVerified account

‏@christianbangel

 

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει :» Να μην ξεχνάμε ποτέ την Μήλο (#postcardfromgreece #milos)

ΕΙΚ.7:  

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: «Η Ελλάδα μας – οι ταξιδιώτες επαινούν όχι μόνο το τοπίο της χώρας  αλλά και την εγχώρια  κουζίνα».

ΕΙΚ.8:  

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: «Χαιρετώ την διαδικτυακή εφημερίδα Zeit, εδώ υπάρχουν κουλτούρα και ιστορία, ευχάριστες πολυσύχναστες ηλιόλουστες παραλίες και η αγάπη των Ελλήνων. Το καλύτερο από όλα είναι ότι: «Κάθε βράδυ θα απολαύσετε τοπικά πιάτα και ελληνικό κρασί. Χαιρετίσματα από το ρομαντικό ψαροχώρι Ηραίον, της Κρίστιν και του Βενιαμίν» . (“#postcardfromgreece).

Εικ.9

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: «Το φαγητό  καλό, ο καιρός  καλός ,  νερό καλό, κουλτούρα καλή! Την Αθήνα μπορείς να τη επισκεφτείς! #Parthenon #athens #acropolis #greece #athena #postcardfromgreece» – Jotteeh

Εικ.10 :  Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύθηκε  στις  21  Ιουλίου 2015 στις  8:30  π.μ -από τον Dim.Myriknopoulos @myriknopoulos,@zeitonline #postcardfromGreece #sunset #loutraki #korinthia

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: « Και τα βράδια  η Ελλάδα προσφέρει γραφικά ηλιοβασιλέματα» 

Εικ.11 : Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύθηκε από   Lilli Do ” #postcardfromgreece

 Το καρτ ποστάλ αναφέρει ότι: «Η οικονομική κρίση δεν επηρεάζει την ζωή των  Ελλήνων: «Διακοπές στην Κρήτη. Παρά την κρίση, οι Έλληνες είναι απίστευτα φιλικοί και φιλόξενοι προς τους τουρίστες. Μας άρεσε πάρα πολύ αυτό».

Εικ.12: Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2015 στις  6:03 π.μ , από  https://twitter.com/JohnBalluff

 Υπέροχο #Πήλιο

 Το καρτ ποστάλ αναφέρει: «Ευγενικοί άνθρωποι, φιλόξενοι και αστείοι. Ήταν τέλεια τον Ιούνιο. Η Ελλάδα αξίζει. (#postcardfromgreece)

Εικ.13: Η εν λόγω φωτογραφία στάλθηκε στην εφημερίδα στις 22 Ιουλίου 2015 στις 12: 06 μ.μ  από Jojo@bab_inski ,  Ντούζελντόρφ, Νότια  Ρίνε – Βεστπαλία, Γερμανία

Το καρτ ποστάλ αναφέρει : « Εγώ και ο γάιδαρος μου»  (

Εικ.14

 Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: «Τόσο όμορφη είναι η Σαντορίνη που δεν χρειάζεται Instagram και  Φίλτρα»  ( ” #PostcardFromGreece #greece #santorini #latergram…  

Εικ.15: Η εν λόγω  φωτογραφία στάλθηκε στην εφημερίδα από την  Micaela Delgado (@perseveranciaMD

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει: «Πέρασα υπέροχα στην Αθήνα. Πολύ ήλιο, πολύ αγάπη. Τι άλλο να χρειάζεται κανείς? Εγώ την αγάπησα την Αθήνα».( #PostcardFromGreece)

Εικ.16

Το κάρτ ποστάλ αναφέρει : « Το καλοκαίρι γεννιέται το καλύτερο συναίσθημα» (#feelthesummer #feelthelove #feelthesun #lovelife #lovelove #kalamata #greece #griechenland #PostcardFromGreece #beautifulday #instagood #instalike #instadaily #instaholiday #nofilter” – samuila)



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.