Διακοπές: Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι οικονομικοί προορισμοί της τελευταίας στιγμής για τον Δεκαπενταύγουστο

διακοπές

Για τους δημοφιλέστερους πιο οικονομικούς προορισμούς της τελευταίας στιγμής για τον Δεκαπενταύγουστο μίλησε ο πρόεδρος πανελλήνιου δικτύου e-Real Estates, Θέμης Μπάκας στο MEGA.

Ο περισσότερος κόσμος θέλει να πληρώσει για μία 4μελή οικογένεια γύρω στα 600 ευρώ συνολικά για να πάει διακοπές σημείωσε και πρόσθεσε πως  «η Εύβοια έχει 4 τέτοιους προορισμούς, όπως η Χαλκίδα, Λευκαντί, Αιδηψός και τα Καμένα Βούρλα. Τα καταλύματα ξεκινούν από 432-566 συνολικά, 4 διανυκτερεύσεις σε ένα διαμέρισμα 80 τ.μ που μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα». Η Αρκαδία είναι ένας ακόμα τέτοιος προορισμός, όπως και γενικότερα όλη η Πελοπόννησος.

Και μίλησε και για τον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης. «Βλέπουμε ότι στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης, τη φετινή χρονιά καταγράφουμε μία αύξηση της ζήτησης κατά 17% για τον Ιούλιο και Αύγουστο σε σχέση με πέρσι. Τόσο οι εγχώριοι όσο και οι ξένοι ταξιδιώτες προτιμούν αυτόν τον κάδο γιατί μπορούν να μαγειρέψουν και να μειώσουν το κόστος. Ο κόσμος προτιμάει τους οδικούς προορισμούς λόγω ακτοπλοϊκών εισιτηρίων» είπε.

 

Exit mobile version