Quantcast
Αττική: Πόσο κοστίζει μια σύντομη «απόδραση» στις οργανωμένες παράλιες μαζί με σνακ-Δείτε αναλυτικά παραδείγματα - enikonomia.gr
share

Αττική: Πόσο κοστίζει μια σύντομη «απόδραση» στις οργανωμένες παράλιες μαζί με σνακ-Δείτε αναλυτικά παραδείγματα

δημοσιεύτηκε:

Τη νέα λίστα με τις τιμές μίας σύντομης «απόδρασης» σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής  παρουσιάζει το MEGA.

Αναλυτικά:

1.Άλιμος

  • Τις καθημερινές ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) η είσοδος δύο ατόμων σε οργανωμένη παραλία του Αλίμου είναι στα 22 ευρώ. Δηλαδή 8 ευρώ είναι η είσοδος για κάθε άτομο συν 3 ευρώ που είναι η επιβάρυνση για τη ξαπλώστρα.
  • Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η είσοδος  δύο ατόμων σε οργανωμένη παραλία ανεβαίνει στα 30 ευρώ. Δηλαδή 10 ευρώ είναι το κόστος για κάθε άτομο  συν 5 ευρώ που είναι η επιβάρυνση για την ξαπλώστρα.
  • Στα 28,60 ευρώ είναι η  συνολική χρέωση για  σνακ: Το ποσό αυτό προκύπτει από τα εξής: 7,90 ευρώ κοστίζει το τόστ, στα 10,80 ευρώ είναι μια σαλάτα, ένας καφές  είναι στα 4 ευρώ και ένας φυσικός χυμός στα 5,90 ευρώ.

Συνεπώς ένα ζευγάρι θα δώσει συνολικά  το ποσό των 50,60 ευρώ για να κολυμπήσει σε οργανωμένη παραλία του Αλίμου μια καθημερινή ενώ εάν επιλέξει να το κάνει το Σαββατοκύριακο το κόστος ανεβαίνει στα 58,60 ευρώ.

2.Βουλιαγμένη

  • Τις καθημερινές ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) στα 25 ευρώ είναι  η είσοδος σε οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης  για ένα ζευγάρι με ένα παιδί ηλικίας 15 ετών . Δηλαδή 10 ευρώ είναι η είσοδος για κάθε άτομο και 5 3 ευρώ που είναι το μειωμένο εισιτήριο για το παιδί.
  • Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η είσοδος σε οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης ανεβαίνει στα 38 ευρώ για 2 άτομα. Δηλαδή 15 ευρώ είναι το κόστος για κάθε άτομα και 8 ευρώ  που είναι το μειωμένο εισιτήριο για το παιδί.
  • Η συνολική χρέωση για σνακ είναι στα 29 ευρώ. Δηλαδή το ποσό αυτό προκύπτει από τα εξής: στα 8 ευρώ είναι το κόστος για τους δύο καφέδες, στα 6,50 ευρώ είναι η τιμή του χυμού ανάμεικτου και στα 14,50 ευρώ το κόστος για ένα κλαπ  σάντουιτς.

Μάλιστα ένα ζευγάρι με ένα παιδί θα ξοδέψει συνολικά 54 ευρώ για να κάνει μια βουτιά σε οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης μια καθημερινή ενώ εάν επιλέξει να το κάνει το Σαββατοκύριακο το κόστος ανεβαίνει στα 67 ευρώ.

3.Βούλα

  • Τις καθημερινές ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) το σετ  (ξαπλώστρας και ομπρέλας) σε  μια οργανωμένη παραλία της Βούλας κοστίζει στα 40 ευρώ για 2 άτομα.
  • Τα Σαββατοκύριακα όμως το σετ αυτό ανεβαίνει στα 50 ευρώ.
  • Στα 23,50 ευρώ είναι η συνολική χρέωση για σνακ ( στα 6 ευρώ είναι το κόστος για τα τορτίγια κοτόπουλο, στα 11 ευρώ είναι η τιμή μιας σαλάτας, ένας καφές κοστίζει 2,50 ευρώ και στα 4 ευρώ κοστίζει ένα αναψυκτικό).

Δηλαδή ένα ζευγάρι θα δώσει το συνολικό ποσό των 63,50 ευρώ για να κάνει  μια βουτιά σε οργανωμένη παραλία της Βούλας μια καθημερινή ενώ εάν επιλέξει να το κάνει το Σαββατοκύριακο το κόστος ανεβαίνει στα 73,50 ευρώ.

4. Πόρτο Ράφτη

  • Τις καθημερινές ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) το σετ  (ξαπλώστρας και ομπρέλας) σε  μια οργανωμένη παραλία στο Πόρτο Ράφτη κοστίζει στα 50 ευρώ.
  • Τα Σαββατοκύριακα όμως το σετ αυτό ανεβαίνει στα 80 ευρώ.
  • Στα 21 ευρώ είναι η συνολική χρέωση για σνακ (8 ευρώ κοστίζουν δύο καφέδες και το κλαμπ σάντουιτς στα 13 ευρώ)

Δηλαδή ένα ζευγάρι θα ξοδέψει συνολικά 71 ευρώ για να απολαύσει  μια βουτιά σε οργανωμένη παραλία της Βούλας μια καθημερινή  ενώ εάν επιλέξει να το κάνει το Σαββατοκύριακο το κόστος ανεβαίνει στα 101,1 ευρώ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.