Quantcast
ΥΠΟΜΕΔΙ: Άμεση λύση για τα αντλιοστάσια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης - enikonomia.gr
share

ΥΠΟΜΕΔΙ: Άμεση λύση για τα αντλιοστάσια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης

δημοσιεύτηκε:

Προώθηση άμεσης λύσης, για να διασφαλιστεί η πλήρης και απρόσκοπτη λειτουργία των αντλιοστασίων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ (ΟΑΚ ΑΕ) συμφωνήθηκε στη συνάντηση που πραγματοποίησε στην Αθήνα, ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, με τη διοίκηση του ΟΑΚ, παρουσία της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Ευαγγελίας Βαγιωνάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη, και υπηρεσιακών παραγόντων.

Τη συνάντηση απασχόλησε κατά προτεραιότητα το θέμα των οφειλών του Οργανισμού προς την ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, του ομίλου ΔΕΗ ΑΕ.

Το Υπουργείο ΥΠΟΜΕΔΙ που εποπτεύει τον ΟΑΚ ΑΕ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προκειμένου να δοθεί άμεση λύση, ώστε να διασφαλιστεί η ηλεκτροδότηση αντλιοστασίων του ΟΑΚ ΑΕ και να μην υπάρξουν προβλήματα παροχής και κατανάλωσης νερού άρδευσης και ύδρευσης στις εξυπηρετούμενες περιοχές.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε επίσης αναλυτική συζήτηση και παρουσίαση των θεμάτων, που απασχολούν τη λειτουργία και τις αναπτυξιακές προοπτικές του ΟΑΚ ΑΕ. Ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστος Σπίρτζης έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις, για την επιτάχυνση της κατασκευής και ολοκλήρωσης των εν εξελίξει υδραυλικών και συγκοινωνιακών έργων του Οργανισμού.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.