Quantcast
Χανιά: Σύλληψη ύστερα από καταδίωξη δύο αλλοδαπών με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα - enikonomia.gr
share

Χανιά: Σύλληψη ύστερα από καταδίωξη δύο αλλοδαπών με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα

δημοσιεύτηκε:

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών οι οποίοι κατείχαν κλεμμένα ταξιδιωτικά και άλλα έγγραφα, των οποίων η γνησιότητα εξετάζεται, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά.

Στο δόκανο των αρχών και μάλιστα με περιπετειώδη τρόπο έπεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ένας 48χρόνος από την Αλγερία και ένας 31χρόνος από το Ιράκ.

Οι δύο αλλοδαποί επέβαιναν σε ΙΧ το οποίο θέλησαν να ακινητοποιήσουν αστυνομικοί για έλεγχο. Ωστόσο αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ κατά την προσπάθεια τους να διαφύγουν πέταξαν από το όχημα στο οποίο επέβαιναν μια τσάντα. Λίγο μετά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα ενώ κατά την σύλληψη του ο 48χρόνος αντιστάθηκε.

Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν μέσα στην τσάντα δύο διαβατήρια ρώσικων αρχών, ένα διαβατήριο αρχών ΗΠΑ, δύο δελτία ταυτότητας γερμανικών αρχών, μια άδεια οδήγησης και δελτίο ταυτότητας ισπανικών αρχών, καθώς και ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι μέρος των κατασχεθέντων έχουν δηλωθεί ως κλεμμένα, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται η γνησιότητα τους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.