Quantcast
Ψήφισμα Γερμανών πολιτών υπέρ της Ελλάδας - enikonomia.gr
share

Ψήφισμα Γερμανών πολιτών υπέρ της Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

Μπορεί η πολιτική ηγεσία της Γερμανίας, να βγάζει «θηλιές στο λαιμό» της Ελλάδας με κάθε απαίσιο τρόπο, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με μεγάλο αριθμό απλών Γερμανών πολιτών, που συνασπίζονται με Έλληνες και ενώνουν τις δυνάμεις τους υπέρ της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας ψήφους για να λήξει η κόντρα και το θέμα των ημερών…

Δείτε τι γράφουν στο σχετικό ψήφισμα,

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

 

Η διαπραγμάτευση έχει πάρει άσχημη τροπή. Συγκρούσεις και ένταση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα καθιστούν την επίλυση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας ολοένα και πιο δύσκολη.

Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας θα συναντήσει την Καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκλελ σε μια προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα.

Αλλά η Ελλάδα έχει τώρα έναν απροσδόκητο σύμμαχο – ένα κίνημα αλληλεγγύης γεννιέται μέσα στη Γερμανία! Ας ενώσουμε τις φωνές μας με τους χιλιάδες Γερμανούς πολίτες για να απαιτήσουμε απ’ τους δύο αρχηγούς να συνεργαστούν για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς.

Έχουμε 48 ώρες για να ακουστούμε – πρόσθεσε τη φωνή σου και μοιράσου το με τους πάντες:

Για να βρεθεί λύση πρέπει κι οι δύο πλευρές να κάνουν βήματα προς τα εμπρός. Η μεν Μέρκελ πρέπει επιτέλους να παραδεχτεί ότι κατακερματίζοντας υπηρεσίες, σχολεία και νοσοκομεία δεν ξεπληρώνεται το χρέος κι ο Τσίπρας πρέπει να δείξει ότι έχει σχέδιο για να καταπολεμήσει τη διαφθορά και να τα βάλει με τους ολιγάρχες.

Για χρόνια τώρα, απλοί πολίτες πληρώνουμε την κρίση που προκάλεσε μια διεφθαρμένη πολιτική και τραπεζική ελίτ. Οι εντάσεις μεταξύ των δύο λαών που τροφοδοτούνται απ΄το μιντιακό κατεστημένο δεν επωφελούν κανέναν άλλο παρά μόνο τους ισχυρούς που συνεχίζουν να πλουτίζουν στις πλάτες μας. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να στηρίξουμε το γερμανικό κίνημα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και μαζί να απαιτήσουμε μια ανάσα αξιοπρέπειας για τη χώρα μας. Υπόγραψε το ψήφισμα:

https://secure.avaaz.org/el/support_greece_3/?bKmgwgb&v=55644

Απ΄την Ισπανία μέχρι την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, το κίνημά μας έχει κινητοποιηθεί ξανά και ξανά ενάντια στις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας. Τώρα είναι η στιγμή, οι πολίτες της Ελλάδας και της Γερμανίας να αποδείξουμε ότι αυτά που μας ενώνουν ως ανθρώπους, είναι πιο ισχυρά από αυτούς που θέλουν να μας διχάσουν.

 

Σπύρος, Daniel, Christophe, Άννα κι ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.