Τσίπρας: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η καθαρή εντολή τετραετίας

Εκλογικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η καθαρή εντολή τετραετίας, τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγηση του στην Πολιτική Γραμματεία, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τις συστημικές δυνάμεις του παλιού πολιτικού συστήματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, διευκρίνισε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές είναι ο ελληνικός λαός να κρίνει αν σωστά πάλεψε η κυβέρνηση στη σκληρή διαπραγμάτευση τους τελευταίους μήνες και, εν τέλει, ποιος μπορεί να καταφέρει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση για το χρέος στο τέλος του έτους.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι δεν πρέπει η εκλογική μάχη να μετατραπεί σε έναν εμφύλιο της Αριστεράς, αλλά θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προβάλλει το αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης σε αντιπαράθεση με τη νεοφιλελεύθερη δόμηση της Ευρώπης, αλλά και με το εγχώριο συστημικό μπλοκ.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν και οι Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Παππάς, Αλέκος Φλαμπουράρης, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Χρήστος Μαντάς, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Βίτσας, Αριστείδης Μπαλτάς και Θεανώ Φωτίου.

Exit mobile version