Quantcast
Τσίπρας: «Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: «Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας

δημοσιεύτηκε:

«Μασάζ» στους βουλευτές του κόμματος θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στις 15:00 σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν μέσω απεργιακής θυέλλης ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να πείσει για την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης και να αναπτερώσει το ηθικό τους ενόψει των ψηφοφοριών για το ασφαλιστικό και το φορολογικό στη Βουλή την Κυριακή 8 Μαΐου.
Ο κ.Τσίπρας  θα υποστηρίξει πως οι μεταρρυθμίσεις αυτές είναι αναγκαίες για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος αλλά και για την αναλογικότερη κατανομή των φορολογικών βαρών ενώ θα υπεραμυνθεί της διαπραγματευτικής στρατηγικής που ακολούθησε η κυβέρνηση και της –κατά το Μέγαρο Μαξίμου– επιτυχίας που είχε, καθώς, όπως οι συναρμόδιοι υπουργοί επαναλαμβάνουν, η κυβέρνηση κατάφερε να μη μετακινηθεί πίσω από τις «κόκκινες» γραμμές που είχε θέσει.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα που διένειμε χθες το Μαξίμου, η μεταρρύθμιση που έρχεται στη Βουλή «διασφαλίζει πλήρως τις συντάξεις, προστατεύει τους πιο αδύναμους, κατανέμει αναλογικότερα τα φορολογικά βάρη και τις ασφαλιστικές επιβαρύνσεις και εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.