Quantcast
Τσακαλώτος: Καμία κυβέρνηση συνασπισμού δεν εγγυάται ρύθμιση χρέους - enikonomia.gr
share

Τσακαλώτος: Καμία κυβέρνηση συνασπισμού δεν εγγυάται ρύθμιση χρέους

δημοσιεύτηκε:

Την άποψη ότι μία κυβέρνηση συνασπισμού δεν μπορεί να εγγυηθεί τη ρύθμιση του χρέους, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη της χώρας είναι η ρύθμιση του χρέους. Και αυτό ήταν η βασική προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση, σε αντίθεση με άλλα κόμματα που κυβέρνησαν και θεωρούσαν το χρέος βιώσιμο. Κανένας μεγάλος συνασπισμός, λοιπόν, όπως φέρεται να υποστηρίζει πηγή της Κομισιόν δεν εγγυάται ρύθμιση του χρέους –το αντίθετο», τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Η ΝΔ του κ. Μεϊμαράκη έχει ξεκαθαρίσει, με χίλιους δυο τρόπους, ότι θέλει να σχηματίσει κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Καμία, όμως, κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από το τέλμα», σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον τόνισε ότι δεν υπάρχουν «ουδέτερες» πολιτικές. «Η χώρα έχει ανάγκη από μια αριστερή κυβέρνηση που θα μπορέσει να επεξεργαστεί και να εφαρμόσει ένα «παράλληλο πρόγραμμα» που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υλοποιηθεί σε συνεργασία με νεοφιλελεύθερες δυνάμεις», κατέληξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

Πηγή: real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.