Την Κυριακή με τη Realnews: «Η υπογραφή του δολοφόνου», μια δυνατή ιστορία μυστηρίου της Cyndi MacMillan

Ήταν ένα ανατριχιαστικό έγκλημα που συντάραξε συθέμελα την πόλη, αφήνοντας κάποιους με μόνιμες ουλές και άλλους με βαθιές τύψεις. Μια νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε βίαια. Οι αναμνήσεις είχαν αρχίσει να ξεθωριάζουν, αλλά κατά την ανακαίνιση του παλιού πρεσβυτέριου, ο φόνος δείχνει πάλι την άσχημη όψη του όταν εργάτες ανακαλύπτουν ένα φθαρμένο από τον χρόνο πορτρέτο του νεαρού θύματος. Η συντηρήτρια έργων τέχνης Ανόρα Γκαρντ επιστρατεύεται από την τοπική αστυνομία για να καθαρίσει τον πίνακα και να αποκαλύψει τα μυστικά που είναι θαμμένα μέσα του.

Ο επιθεωρητής Σκοτ «Μακ» ΜακΓκάουαν είναι πεπεισμένος ότι η τοιχογραφία είναι μια απόκρυφη ομολογία που θα διαλευκάνει την παλιά υπόθεση – αλλά αρχίζει να φαίνεται όλο και πιο πολύ ότι κάποιος θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να κρατήσει το παρελθόν στο παρελθόν. Μαζί, ο Μακ και η Ανόρα πασχίζουν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, προκειμένου να ανακουφίσουν τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται ακόμα εν ζωή.

Τοξική μούχλα αποκρύπτει ανατριχιαστικά στοιχεία και ο πίνακας έχει μια απόκοσμη δική του υπόσταση. Η Ανόρα νιώθει το βάρος όσων ανακαλύπτει, της βρομιάς που φέρνει στο φως, των δικών της τραγικών απωλειών, και ίσως ακόμα και του ίδιου του νεαρού θύματος. Καθώς πλησιάζει τον δολοφόνο, ο δολοφόνος την πλησιάζει ακόμα περισσότερο, και εκείνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σκληρή αλήθεια: κάποιοι δολοφόνοι δεν ομολογούν ποτέ.

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews.

 

 

 

Exit mobile version