Ένα υπέροχο βιβλίο μαγειρικής από τις Εκδόσεις Larousse υπογεγραμμένο από σπουδαίους σεφ με συνταγές που είναι πολύ εύκολο να υλοποιηθούν από τον καθένα μας.
40 από τους μεγαλύτερους σεφ της Γαλλίας από την Anne–Sophie Pic μέχρι τον Guy Savoy, τον AlainDucasse, τον Michel Rostang και τον Jean–PierreVigato παρουσιάζουν τις μυστικές συνταγές τους, τις πολύ απλές που φτιάχνουν στο σπίτι για δική τους ευχαρίστηση και μόνο.
Οι σταρ της γαστρονομίας τις Κυριακές δεν αγαπούν τίποτε όσο τα απλά πιάτα, που φέρουν το άρωμα της παιδικής ηλικίας και τα οποία ετοιμάζονται με λίγα ποιοτικά συστατικά.
Οι συνταγές του βιβλίου εκτελούνται με σκεύη που διαθέτει ο καθένας μας στο σπίτι του και με υλικά από την αγορά και το σούπερ μάρκετ!
«Η Κυριακή των Κορυφαίων Σεφ» με πολύ διακριτικό τρόπο, διεισδύει στον μυστικό κόσμο τους για να κάνει την γαστρονομία πραγματικά προσβάσιμη σε όλους…