Quantcast
Την Κυριακή με τη Realnews: Ένοχο παρελθόν, μια οικογενειακή ιστορία γεμάτη ένταση από τη βραβευμένη συγγραφέα των New York Times, Μίνα Χάρντι - enikonomia.gr
share

Την Κυριακή με τη Realnews: Ένοχο παρελθόν, μια οικογενειακή ιστορία γεμάτη ένταση από τη βραβευμένη συγγραφέα των New York Times, Μίνα Χάρντι

δημοσιεύτηκε:

Την Κυριακή με τη Realnews: Ένοχο παρελθόν, μια οικογενειακή ιστορία γεμάτη ένταση από τη βραβευμένη συγγραφέα των New York Times, Μίνα Χάρντι.

Μπορεί να φταίει το ποτό, ο κλονισμένος γάμος, ο προβληματικός γιος ή χίλια δυο άλλα, όμως η Τζούλαν Τζόρνταν έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό της όταν φτάνει στο πάρτι επανένωσης της τάξης της, και αυτό είναι να δείξει στον παλιό της έρωτα, τον Κρίστιαν Κάμπελ, τι ακριβώς έχασε πριν από τόσα χρόνια. Ξημερώματα, και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μια αναζωπυρωμένη φλόγα καίει πιο έντονα από ποτέ. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Όλα. Η νύχτα που πέρασε με τον Κρίστιαν δεν είναι το πρώτο μυστικό που κρατάει η Τζούλαν από τον σύζυγό της Κεν, οπότε ένα ακόμη δεν θα κάνει τη διαφορά, μόνο που ο Κρίστιαν εμφανίζεται απροειδοποίητα, αποφασισμένος, όπως όλα δείχνουν, να κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να ανατρέψει τη ζωή της Τζούλαν με όποιον τρόπο μπορεί. Το χειρότερο είναι ότι φαίνεται να έχει βάλει στόχο να γοητεύσει τον γιο της Ίλαϊ και να γίνει φίλος με τον σύζυγό της.

Η εκδίκηση δεν είναι και τόσο γλυκιά όταν γυρίζει σαν μπούμερανγκ, αλλά η Τζούλαν είναι αποφασισμένη να εμποδίσει τον Κρίστιαν να καταστρέψει όλα όσα έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να προστατέψει, συμπεριλαμβανομένου και του γιου της. Πασχίζοντας να διατηρήσει τον έλεγχο, η Τζούλαν ανακαλύπτει ότι ο Κρίστιαν δεν είναι αυτός που ισχυρίζεται. Όταν βγαίνουν στο φως τα ακόμα πιο σκοτεινά μυστικά της οικογένειας, η Τζούλαν εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να στρέψει την κατάσταση προς όφελός της. Όσο πιο πολύ σκάβει για να ανακαλύψει την αλήθεια, τόσο πιο άσχημα, αλλά και πιο θανάσιμα, γίνονται τα πράγματα.

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.