Την Κυριακή με τη Realnews: Αίμα στη σκηνή, ένα εξαιρετικό βιβλίο μυστηρίου από τη συγγραφέα Lynne Reeves

Την Κυριακή με τη Realnews: Αίμα στη σκηνή, ένα εξαιρετικό βιβλίο μυστηρίου από τη συγγραφέα Lynne Reeves

Ένα κρύο φθινοπωρινό βράδυ στο διάσημο Καλλιτεχνικό Λύκειο της Βοστόνης, οι κολλητές φίλες Τάλι Κάρινγκτον και Τζουν Ντάνφορθ εξαφανίζονται μετά από οντισιόν για μια παράσταση.

Τελευταία εικόνα των κοριτσιών, κάποια θολά, εκτός εστίασης πλάνα από κάμερα παρακολούθησης που τις δείχνουν να απομακρύνονται από το σχολείο. Δύο μέρες αργότερα, σε μια πόλη νότια της Βοστόνης, η Τάλι βρίσκεται αποπροσανατολισμένη και τραυματισμένη στην ακτή του ωκεανού, ενώ η Τζουν νεκρή δίπλα της.

Η μητέρα της Τάλι, η Νελ, έχει τόσο πολύ απορροφηθεί από την επιθυμία να προστατεύσει την κόρη της από περαιτέρω συναισθηματική επιβάρυνση, που αγνοεί τις φήμες για εμπλοκή του συζύγου της και ζητά τη βοήθεια της Σίνθια Ρόλινς, μιας θεραπεύτριας που ειδικεύεται στην επανένωση οικογενειών, η οποία έχει προσωπική γνώση για την καταιγίδα που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια κάθε φαινομενικά ιδανικής οικογένειας. Στο μεταξύ, ο ντετέκτιβ Φιτζ Τζέιμσον αποκαλύπτει ένα εγκληματικό υπόγειο ρεύμα που παρασύρει τους καλύτερους μαθητές του λυκείου και τελικά βλέπει μια ευκαιρία για την προσωπική του λύτρωση από ένα μυστικό που τον κυνηγούσε για χρόνια.

Καθώς η Νελ, η Σίνθια και ο Φιτζ έρχονται αντιμέτωποι ο καθένας με τη δική του συνεισφορά στα σκάνδαλα που τους πολιορκούν, οι ζωές τους αποδεικνύεται πως είναι πιο βαθιά συνυφασμένες απ’ όσο είχαν φανταστεί ποτέ. Στο τέλος, πρέπει να αποφασίσουν τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν για να προστατεύσουν τους ανθρώπους που αγαπούν, αλλά να σώσουν και τον εαυτό τους.

Την Κυριακή με τη Realnews

Exit mobile version