Τ. Κουίκ: Πρέπει να παλέψουμε για να σώσουμε όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ σε συνέντευξή του τόνισε πως «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πρέπει να παλέψουμε για να σώσουμε όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, διότι η όλη προσπάθεια που γίνεται, είναι να ακυρώσουν αυτήν την κυβέρνηση, για να ακυρώσουμε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε».

Ο κ. Κουίκ υποστήριξε ακόμη ότι η κυβέρνηση την περασμένη Δευτέρα κατέθεσε κοστολογημένη πρόταση και άπαντες έλεγαν ότι «πάμε να κλείσουμε συμφωνία» και εντός 24 ωρών «προέκυψε σκηνικό τρόμου από την Κριστίν Λαγκάρντ και μετά από 24- 48 ώρες ήλθε και το βέτο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε».

“Είναι οι ώρες που μας άλλαζαν σαν χαρτοπετσέτες τις δικές τους τις θέσεις… Αλλά εμείς είχαμε φροντίσει και είχαμε πάρει στα χέρια μας το χαρτί των Θεσμών, εκείνο το “ηχηρό” χαρτί που ανάγκασε και τον Πρωθυπουργό να επιστρέψει πίσω… Το χαρτί του Αρμαγεδδώνα από πλευράς μέτρων και το οποίο μας έσπρωξε τότε στην απόφαση και μόνο τότε, να πάμε σε δημοψήφισμα” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ προσθέτοντας “το τονίζω αυτό γιατί τα παπαγαλάκια που αξιοποιούν την επίθεση τρομοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά και της παρέας και του Σταύρου Θεοδωράκη, λένε ότι ήταν προαποφασισμένο το δημοψήφισμα…”

“Για μας το αποφασισμένο ήταν με εντολή του ελληνικού λαού να βρούμε λύση μέσα στην Ευρωζώνη και μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Έτσι όπως πρέπει να γίνει” πρόσθεσε.

Exit mobile version