Quantcast
Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου για σχηματισμό κυβέρνησης - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου για σχηματισμό κυβέρνησης

δημοσιεύτηκε:

Με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο θα συναντηθεί σήμερα στις 10.30 το πρωί ο Αλ. Τσίπρας, ενώ έχει ήδη ζητήσει να συναντηθεί με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Χωρίς να έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται ότι θα προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, ενώ θα ζητήσει και ψήφο ανοχής από ΚΚΕ και Ποτάμι με το Δημήτρη Κουτσούμπα να έχει απορρίψει ήδη την πρόταση.

Έχοντας δε, στη διάθεσή του το άθροισμα των βουλευτών των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων θα μεταβεί εν συνεχεία στο Προεδρικό Μέγαρο υποστηρίζοντας ότι έχει ευκρινή πλειοψηφία.

Π. Καμμένος: Θα προχωρήσει η συγκρότηση της κυβέρνησης 

Στη Βουλή προσήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, συνοδευομένος από συνεργάτες τους. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο καφενείο της Βουλής και συνομιλεί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για το αποτέλεσμα.
Ο κ. Καμμένος, ο οποίος σε λίγη ώρα θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτίμησε ότι θα προχωρήσει η συγκρότηση της κυβέρνησης και δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν την εκλογική μάχη.

Το ΚΚΕ θα ψηφίσει κάθε πραγματικά φιλολαϊκό νόμο

Το ΚΚΕ δεν θα στηρίξει, ούτε θα δώσει ανοχή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, ενώ θα ψηφίσει κάθε πραγματικά φιλολαϊκό νόμο, αν κατατεθεί στην Βουλή, τόνισε ο γενικός γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έδωσε απόψε δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις.


Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν αργά το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Θεοδωράκης επικεφαλής του Ποταμιού.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.