Quantcast
Στρατούλης: H κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημονιακή συμφωνία - enikonomia.gr
share

Στρατούλης: H κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημονιακή συμφωνία

δημοσιεύτηκε:

H κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημονιακή συμφωνία, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, σε συνέντευξή του, στο Πρωινό ΑΝΤ1.

«Τα μνημόνια τελείωσαν» σημείωσε, προσθέτοντας ότι εάν επιμείνουν σε κάτι τέτοιο «δε θα υπογράψουμε». Ο κ. Στρατούλης υποστήριξε ότι σε περίπτωση τελεσιγράφου «θα απευθυνθούμε στον ελληνικό λαό».

Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων εξέφρασε τη βεβαιότητα πως δε θα υπάρξουν μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και ότι θα επανέλθουν σταδιακά οι συλλογικές συμβάσεις και ο κατώτατος μισθός. «Δε θα υπάρξει καμία οπισθοχώρηση σε εργασιακά και ασφαλιστικά» διεμήνυσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το θέμα κομματικής πειθαρχίας που είχε θέσει προ ημερών ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, ο κ. Στρατούλης είπε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

«Εάν η συμφωνία είναι αντίθετη με τις προγραμματικές δεσμεύσεις μας, τότε η κυβέρνηση δε θα την υπογράψει» ανέφερε. Μάλιστα, χαρακτήρισε «όνειρα θερινής νυκτός» τα σενάρια για διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.