Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Η Σιμόνη Καφίρη στρώνει το πασχαλινό τραπέζι με 4 ολοκληρωμένα πασχαλινά μενού και εμείς σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά της σούβλας.


Δοκιμάστε: Σάλτσα βινεγκρέτ για τη σαλάτα, Πικάντικο μεζέ «Μυρωδιές», Κουκιά φρέσκα με αγκινάρες, Ψητό της σούβλας, Φραουλένιο και δροσερό επιδόρπιο, «Διαβολικά» αβγά, Πατάτες «ακορντεόν», Γεμιστό μπουτάκι αρνιού τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα, Μελιτίνια Σαντορίνης, Γεμιστά ρολάκια μελιτζάνας, Γιαουρτοπιτάκια με αμπελόφυλλα, Κατσικάκι στον φούρνο με κρούστα ελιάς, Παγωτό βανίλια ή καϊμάκι χωρίς παγωτομηχανή, Κοκορετσάκια της «τεμπέλας», Αγκινάρες γεμιστές, Κλέφτικο αρνάκι και Ζελέ με βύσσινα κομπόστα.

Την Κυριακή 5 Απριλίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Exit mobile version