TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποιο είναι το πιο διαδεδομένο είδος μπίρας στον κόσμο;
– Πότε εφευρέθηκε το ψωμί σε φέτες;
– Τι κρέας είναι το βασικό συστατικό στη σαλάτα Κομπ;
– Με την αρτοποιητική τέχνη ποιας χώρας σχετίζονται τα ψωμάκια μπάτμπουτ;
– Πώς λέγεται το σνίτσελ που σερβίρεται με ψημένες φέτες τυριού και ζαμπόν;
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.