TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Με ποια περιοχή της Ελλάδας συνδέονται οι περδίκες, ζωγραφισμένα με λιωμένο μελισσοκέρι και βαμμένα αβγά;
– Σε ποια πόλη αναβιώνει το Πάσχα το έθιμο «Λάκκοι του κεφιού», για το ψήσιμο του αρνιού;
– Από ποια χώρα της Αφρικής κατάγεται η ποικιλία μανταρινιών κλημεντίνη;
– Ποιο έτος επινοήθηκε από τη Γαλλίδα τυροκόμο Μαρί Αρέλ το τυρί καμαμπέρ;
– Ποια λευκή ποικιλία αμπέλου κυριαρχεί στην αμπελουργική ζώνη της Ζίτσας Ιωαννίνων;
Εκτάκτως το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.