Quantcast
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews - enikonomia.gr
share

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

δημοσιεύτηκε:

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Με ποια περιοχή της Ελλάδας συνδέονται οι περδίκες, ζωγραφισμένα με λιωμένο μελισσοκέρι και βαμμένα αβγά;

– Σε ποια πόλη αναβιώνει το Πάσχα το έθιμο «Λάκκοι του κεφιού», για το ψήσιμο του αρνιού;

– Από ποια χώρα της Αφρικής κατάγεται η ποικιλία μανταρινιών κλημεντίνη;

– Ποιο έτος επινοήθηκε από τη Γαλλίδα τυροκόμο Μαρί Αρέλ το τυρί καμαμπέρ;

– Ποια λευκή ποικιλία αμπέλου κυριαρχεί στην αμπελουργική ζώνη της Ζίτσας Ιωαννίνων;

Εκτάκτως το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.