Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Σε ποιο ελληνικό νησί θα δοκιμάσουμε συκομαΐδα με συστατικό λικέρ κουμ κουάτ;
- Ποια δεκαετία του 20ού αιώνα άρχισε να γίνεται δημοφιλές στην αθηναϊκή κουζίνα το πιάτο μπιτόκ αλά ρους;
- Ποιο ελληνικό φαγητό θυμίζει η ιταλική ριμπολίτα;
- Δημιούργημα της ζαχαροπλαστικής τέχνης ποιας ευρωπαϊκής χώρας είναι το κέικ κλαφουτί;
- Τι είναι βασικό συστατικό στα λαζαράκια, ψωμάκια που φτιάχνονται το Σάββατο του Λαζάρου;
Την Κυριακή 7 Απριλίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.