Η Σαρακοστή
είναι προ των πυλών και ο private chef
Κώστας Γεωργατζάς
μαγειρεύει με τα αγαπημένα του θαλασσινά τις πιο νόστιμες συνταγές για την
εποχή.
Την
Κυριακή 7 Μαρτίου στο
περιοδικό real taste
& style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
δημοσιεύτηκε:
07:05
, 4 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
![](/wp-content/themes/enikonomia/images/default-post-img.jpg)
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
32 λεπτά πριν
Πρόγραμμα απασχόλησης της ΔΥΠΑ: Αυξήθηκαν κατά 1.000 οι νέες θέσεις εργασίας – Όλες οι...
32 λεπτά πριν
Πρόγραμμα απασχόλησης της ΔΥΠΑ: Αυξήθηκαν κατά 1.000 οι νέες θέσεις εργασίας – Όλες οι...
5 ημέρες πριν
Έρχεται νέο εργαλείο για την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων – Ποιες αφορά σύμφωνα με τον...
6 ημέρες πριν