Η Σαρακοστή
είναι προ των πυλών και ο private chef
Κώστας Γεωργατζάς
μαγειρεύει με τα αγαπημένα του θαλασσινά τις πιο νόστιμες συνταγές για την
εποχή.
Την
Κυριακή 7 Μαρτίου στο
περιοδικό real taste
& style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
δημοσιεύτηκε:
07:05
, 4 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα

Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
9 λεπτά πριν
Σούπερ μάρκετ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για τις αλλαγές που έρχονται στα ράφια
9 λεπτά πριν