Η meat &
fire chef Μυρσίνη Λαμπράκη ετοιμάζει χειροποίητα αρωματικά βούτυρα με βότανα ή
μπαχαρικά, που χαρίζουν βαθιά γεύση στο κρέας μας.
Την
Κυριακή 4 Απριλίου στο
περιοδικό real taste
& style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
δημοσιεύτηκε:
13:10
, 1 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
![](https://www.enikonomia.gr/wp-content/uploads/2021/04/246499_50a2344072-ad955cc792c9c762-scaled.jpg)
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
3 ημέρες πριν
Motor Oil Hellas: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη χορήγηση ενίσχυσης 111,7 εκατ. ευρώ από το Ταμείο...
4 ημέρες πριν
ΟΛΘ ΑΕ: Αλλάζει «πρόσωπο» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης
1 ημέρα πριν