Η meat &
fire chef Μυρσίνη Λαμπράκη ετοιμάζει χειροποίητα αρωματικά βούτυρα με βότανα ή
μπαχαρικά, που χαρίζουν βαθιά γεύση στο κρέας μας.
Την
Κυριακή 4 Απριλίου στο
περιοδικό real taste
& style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
δημοσιεύτηκε:
13:10
, 1 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα

Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
5 ώρες πριν
Aγορά εργασίας και ανταλλαγή τεχνογνωσίας: Η ΔΥΠΑ και η ΒΑ «ενώνουν» τις δυνάμεις τους για την...
5 ώρες πριν