TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποιο μπαχαρικό λέγεται και μοσχοκάρφι;
– Στις κουζίνες ποιας ηπείρου είναι δημοφιλές μυρωδικό ο άνηθος;
– Με απόσταξη ποιου φρούτου παρασκευάζεται το οινοπνευματώδες ποτό πίσκο;
– Από ποιον αιώνα άρχισε η χρήση γυάλινων φιαλών για συσκευασία κρασιού;
– Πότε εγγράφηκαν οι φακές Εγκλουβής Λευκάδας στο Εθνικό Ευρετήριο Αϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας;
Την Κυριακή 6 Ιουνίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.