Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Ποιος ξηρός καρπός είναι βασικό συστατικό στα γλυκά φλωρεντίνες;
- Ποια γαλλική πόλη θεωρείται η «πρωτεύουσα» του κασουλέ, πιάτου με φασόλια, κρέας και λουκάνικο;
- Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο ψάρι στο βρετανικό πιάτο φις εντ τσιπς;
- Ποια τροφή μαύρου χρώματος αποκαλείται «μαύρο διαμάντι της κουζίνας»;
- Ποιο ιταλικό αλλαντικό αποτελεί συστατικό στη βασική συνταγή για καρμπονάρα;
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.