Quantcast
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews - enikonomia.gr
share

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

δημοσιεύτηκε:

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

  • Ποιος ξηρός καρπός είναι βασικό συστατικό στα γλυκά φλωρεντίνες;
  • Ποια γαλλική πόλη θεωρείται η «πρωτεύουσα» του κασουλέ, πιάτου με φασόλια, κρέας και λουκάνικο;
  • Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο ψάρι στο βρετανικό πιάτο φις εντ τσιπς;
  • Ποια τροφή μαύρου χρώματος αποκαλείται «μαύρο διαμάντι της κουζίνας»;
  • Ποιο ιταλικό αλλαντικό αποτελεί συστατικό στη βασική συνταγή για καρμπονάρα;

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.