TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Με τις κουζίνες ποιας ηπείρου συνδέεται κυρίως η καρδιά φοίνικα;
– Σε ποια συνταγή με μοσχαράκι είναι βασικό συστατικό το φύλλο σφολιάτας;
– Ποιος ζωγράφισε τον πίνακα «Το πρόγευμα των κωπηλατών»;
– Ποιος αρχαίος ιστορικός αναφέρει σε έργο του το παστέλι;
– Σε ποια χώρα της Ευρώπης παρασκευάζεται τυρί που περιέχει το μπαχαρικό γαρίφαλο;
Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.