Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Ποιο μυρωδικό θεωρείται ιδανικό για το παραδοσιακό μπριάμ;
- Πάνω από πόσες ποικιλίες ρυζιού υπάρχουν παγκοσμίως;
- Από τι χρώματος φακές παρασκευάζονται ζυμαρικά;
- Σε ποια περιοχή της Ελλάδας είναι παραδοσιακό φαγητό η φορμαελόπιτα;
- Ποια δεκαετία του 20ού αιώνα παρασκευάστηκε πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το μπανόφι;
Την Κυριακή 3 Μαρτίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.