Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Ποιος ξηρός καρπός αποτελεί συστατικό στην γκαλέτ ντε ρουά, γλυκό που σερβίρεται στη Γαλλία τα Φώτα;
- Ποιος τύπος ρυζιού θεωρείται ιδανικός για λαχανοντολμάδες αβγολέμονο;
- Σε ποιο νησιωτικό σύμπλεγμα της Ελλάδας είναι διαδεδομένο έδεσμα η πανακότα;
- Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα ο καφές σερβίρεται με κυβάκια τυριού;
- Ποιο φρούτο είναι συστατικό στη βασική συνταγή για το βρετανικό γλυκό ίτον μες;
Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.