TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποιο φρούτο αποτελεί συστατικό της βασικής συνταγής του γαλλικού επιδόρπιου κλαφουτί;
– Ποιο κηπευτικό αφορά η ποικιλία «βελούδο»;
– Από ποια χώρα της Ευρώπης κατάγονται τα κουλουράκια πρέτσελ;
– Τι τροφές μπορεί να αγοράσει κάποιος σε μια μπουλανζερί;
– Σε ποια χώρα της Ευρώπης είναι παραδοσιακό φαγητό τα μύδια με τηγανητές πατάτες;
Την Κυριακή 6 Αυγούστου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.