Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Σε ποιο νησί του Αιγαίου Πελάγους θα δοκιμάσουμε τα σουγάνια, γευστικούς κρεμμυδοντολμάδες;
- Από ποια περιοχή της Ιταλίας προέρχονται τα ζυμαρικά κασαρέτσε;
- Με ποια παραθαλάσσια πόλη συνδέεται η διάσημη γαλλική ψαρόσουπα μπουγιαμπέσα;
- Σε ποιο νησί των Κυκλάδων γεννήθηκε το 1878 ο διάσημος σεφ Νικόλαος Τσελεμεντές;
- Δημιούργημα της μαγειρικής τέχνης ποιας χώρας είναι το καρύκευμα μίσο;
Την Κυριακή 2 Ιουλίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.